Gemiddelde leestijd: < 1 Minuut

Ja, je leest het goed! Na veel weloverwogen gesprekken en lange nadenksessies hebben we besloten om een punt te zetten achter onze podcast. Het voelt als het juiste moment. Aan alles komt een eind, het is mooi geweest!

In de laatste aflevering nemen we je mee in het verhaal achter deze beslissing. We vertellen hoe we tot dit besluit zijn gekomen en blikken samen terug op de geweldige jaren waarin we met liefde, plezier en vooral veel enthousiasme deze podcast voor jou hebben gemaakt. Of je nu altijd trouw hebt geluisterd of af en toe een aflevering hebt meegepikt, we hopen dat je er net zo van hebt genoten als wij.

Hoewel wij stoppen, blijven alle afleveringen voorlopig nog beschikbaar. Dus als je nog eens wilt terugluisteren, dan kan dat! En hoewel dit het einde van de podcast is, betekent het zeker niet dat je niets meer van ons zult horen. Via onze eigen kanalen houden we je op de hoogte van wat de toekomst voor ons in petto heeft.

We willen je ontzettend bedanken voor al het vertrouwen, de leuke reacties, en natuurlijk voor het luisteren. Wie weet, tot snel!

Met liefde en een glimlach,

Sander en Martijn